Áporka

Áporka Leírás

Nyári nyitvatartás az óvoda épületeiben

jún
22

2016. június 16.-július 8. Búzavirág tagóvoda "A" épület ÖSSZEVONT ÜGYELET!
2016. június 16.-július 8. Peregi tagóvoda ÖSSZEVONT ÜGYELET!
2016. július 11.-22. TELJES ZÁRÁS!
2016. július 25.-július 29. Peregi tagóvoda ÖSSZEVONT ÜGYELET!
2016.augusztus 1.-19. Búzavirág tagóvoda "B" épület ÖSSZEVONT ÜGYELET!
Nyitás minden óvodai épületben: 2016. augusztus 22.
Új gyerekek fogadása: 2016. szeptember 5.-től folyamatosan
Első közös szülői értekezlet az új óvodások szülei számára:

Beküldte: davidildi tovább

PAPÍRGYŰJTÉS-együtt

máj
08

papírgyűjtés

A Búzavirág tagóvoda "A" épületének udvarába 2016. május 12.-én érekzik a konténer.  Egy napig lesz csak az udvarunkba, ezért kérünk szépen mindenkit, hogy otthon készítse össze a felesleges papírhulladékát, és CSÜTÖRTÖKÖN vagy PÉNTEKEN hozza el az oviba!

EZZEL IS TÁMOGATJA ÓVODÁNKAT!

Beküldte: davidildi tovább

Madárgyűrűzés Ócsán

ápr
13

madár2016. április 13-án szerdán Ócsára madárgyűrűzésre kirándult a Búzavirág Tagóvoda „B” épület Maci csoportja és az „A” épület Csicsergő csoportja.

Beküldte: sefu tovább

Hirdetmény az óvodai felvételről

már
21

hintaA Nemzeti köznevelésről szóló Törvény értelmében az óvoda a gyermek három éves korától a tankötelezettség kezdetéig nevelő intézmény.
A törvény alapján az óvoda felveheti azt a gyermeket is, aki harmadik életévét a felvételtől számított fél éven belül betölti, feltéve ha a településen lakóhellyel, ennek hiányában tatózkodási hellyel rendelkező hároméves és annál idősebb gyermek óvodai felvételi kérelme teljesíthető. A szülő gyermeke óvodai felvételét bármikor kérheti. A jelentkező gyermek felvétele, fogadása az óvodai nevelési évben – amennyiben azt a férőhelyek száma lehetővé teszi – folyamatosan történik.

 

Beküldte: sefu tovább

„Nem születtünk szülőnek” - SZÜLŐI FÓRUM az óvodában

már
21

anyaIntézményvezetőként és óvodapedagógusként a szülők megsegítését, támogatását és tájékoztatását igen fontosnak tartom, munkám során. Ebből adódóan úgy gondoltam, hogy az óvodába járó gyermekek szülei nyitottak és érdeklődőek már az óvodában is egy SZÜLŐI FÓRUM szervezésére, beindítására, ahol előadók, szakemberek segítségével kéthavonta/ félévente egy-egy fontos témát megjelölve, az óvoda falain belül megbeszélhetünk, megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat, aggodalmainkat, véleményeinket gyermekeink nevelésével kapcsolatban.
A Szülői Fórum első témájának keresésekor először az egészséges életmódon belül az egészséges táplálkozással kapcsolatos fontos és lényeges információk kerültek figyelmem középpontjába.

Beküldte: sefu tovább

Tájékoztatás az óvodai ivóvíz minőségéről

feb
11

dpmvTájékoztatásként szeretném felhívni a figyelemet a DPMV közleményére, településünk  ivóvíz minőségének vizsgálatáról. A minőség romlást egy számítógépes programváltás okozta, mely átmeneti jellegű. A rendszer mosatása folyamatban van, a település egyes részein már eredményre vezetett. Ez fog történni a község teljes területén.
A vízminőség vizsgálata tegnapi nap folyamán megtörtént, egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz.

 

Beküldte: sefu tovább

Tervezett nyitva tartási rendje 2016. évben

feb
10

lakatKedves Szülők!
Tájékoztatjuk Önöket az  óvodák tervezett nyári nyitva tartásáról.

Beküldte: sefu tovább

ADVENTI VÁSÁR

nov
24

AdventÓvodai ADVENTI VÁSÁRT tartunk az óvodai épületekben, majd a Művelődési Ház adventi vasárnapi rendezvényein. Kérjük, a kedves szülőket támogassák óvodánkat a megvásárolt, általunk készített kézműves ajándékokkal.

Beküldte: sefu tovább

Szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack

okt
07

bábokOktóber 7-én egy rendkívül színvonalas bábszínházi produkción vehettünk részt a Petőfi Művelődési Központ és Könyvtár jóvoltából.
 Az Álomzug Társulás  Szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack című interaktív előadását nézhettük meg az óvodás gyerekekkel úgy, hogy átélhettük a különféle érzelmeket, segíthettünk megoldani a mesében felmerülő problémákat, részesei voltunk a CSODÁnak és megnyugodhattunk a mese boldog befejezésében.

Beküldte: sefu tovább

Ovis kirándulás

okt
07

tűzoltóságOktóber 7-én nagy izgalommal készülődött óvodánk két csoportja egy különleges budapesti kirándulásra. Két érdekes helyszínre szerveztünk programot ovisainknak. Délelőtt a Budapest Bábszínházban a Csizmás Kandúr című bábjátékot nézhettük meg. Délután a VIII. kerületi Tűzoltósághoz vezetett utunk.

Beküldte: sefu tovább

Oldalak

Feliratkozás RSS - Áporka csatornájára