KÖSZÖNJÜK csupa nagybetűvel!!!


Miért nagybetűvel ?


Mert úgy gondolom minden tekintetben jár a köszönet azoknak az embereknek, akik önzetlenül hozzájárultak ahhoz, hogy  november 13-án, csütörtökön a gyermekek nagy örömére,  a Búzavirág Óvoda Gyermekeiért Alapítvány szervezésében jótékonysági hüllő-kiállítás kerüljön megrendezésre. Ezek az állatok nemcsak nagyon értékesek, de szállításuk, ellátásuk is nagy gondosságot igényel és mi mégis megkaphattuk őket egy délelőtt erejéig. 


 


Az óvoda tornatermében berendezett kiállítást minden óvodás gyermek jelképes belépődíj megfizetése mellett tekinthette meg. A belépődíj mellé természetesen belépőjegy is járt, amit mindenki hazavihetett. 


A terráriumok mellett a gyermekek csillogó szemei kíváncsian és hosszasan  fürkészték a hüllőket. Legnagyobb sikere Mészáros Bence kb. 1 m hosszú Gabonasiklójának volt, de nagy volt az érdeklődés gekkók tekintetében is, amelyből több fajtát is sikerült  kiállítani.  Volt  teljesen kifejlett Leopárd gekkó Horák Károly  felajánlásából, Sávos gekkó és Aranyporos gekkó a Pirocentrum.hu felajánlásából, ici-pici  Leopárd gekkó, ékszerteknősök, Leguán és egy gyönyörű görög teknős a Díszállatkereskedés Kiskunlacháza, Tavasz u.2. felajánlásából.  


 


A belépődíjakból összegyűlt összeget, 34550 Ft-ot alapítványunk teljes mértékben az óvoda fejlesztésére fordítja. 


Köszönet minden szülőnek, aki a belépődíj megfizetésével hozzájárult kiállításunk sikeréhez és külön köszönjük a dömsödi óvodásoknak, hogy ők is eljöttek. Remélem legközelebb is találkozunk és még többen leszünk. 


 


Megyeriné Grózinger Rózsa


 


 


hüllő kiállítás

Épület