Óvodai beiratkozás 2012.

Szeretettel várjuk óvodánkba a 2005. és 2009. augusztus 31. között született gyermeket!
 
A közoktatási törvény értelmében azok a gyermekek, akik idén töltik be ötödik életévüket, 2012. szeptember 1-jétől napi négy órát kötelesek az óvodai nevelésben részt venni.
A 2007. május 31-ig születetteket a nagycsoportba, azokat, akik 2007. június 1. és december 31. között születtek, a középső csoportba várjuk. Ezen gyermekek beíratásának elmulasztása szabálysértés, jogi következményekkel jár!
 
A közeljövőben munkába állni kívánó szülők 2009. szeptember 1. és 2010. május 31. között született csemetéit előfelvételi keretében vesszük nyilvántartásba. Az előjegyzésbe vétel nem biztosítja a felvételt, a nevelési év folyamán felszabaduló helyeket tudjuk számukra fenntartani.
 
Gyermekük óvodai felvételi igényét április 24. – 27.-ig 9 órától – 16 óráig jelezhetik a Búzavirág Óvoda „A” épületében ( Kiskunlacháza, Vörösmarty u. 1.), a Peregi Óvodában ( Kiskunlacháza, Dózsa György u. 260.) valamint az Áporkai Óvodában ( Áporka, Petőfi Sándor u. 20.)
 
Az elbírálást a 2012/2013. nevelési évben a jogszabályban foglaltaknak, a folyamatos felvételre vonatkozó előírásoknak megfelelően dönt, az óvoda vezetője.
A felvétel nem a jelentkezés sorrendjében történik.
A beiratkozás, ügyintézés során előfordulhat, hogy várakozniuk kell, ezért szíves megértésüket kérjük! A felvételi előjegyzésre gyermekükkel együtt várjuk a kedves szülőket!
 
Szükséges iratok:
-          a szülő személyi igazolványa és lakcímkártyája
-          a gyermek születési anyakönyvi kivonata és lakcímkártyája
-          sajátos nevelési igényű gyermekek esetében a vonatkozó szakvélemények
-          igazolás a gyermekvédelmi kedvezményről, tartós betegségről, nagycsaládosoknak a családi pótlék folyósításáról (étkezési térítési díj megállapításához).
 
 
 
 
Orosné Dávid Ildikó
óvodavezető