A maszkviselési kötelezettség megszűnt ugyan, de ...

Tisztelt Szülők!

A maszkviselési kötelezettség megszűnt ugyan, de óvodai csoportjainkban sajnos, még mindig és folyamatosan tapasztalható a gyermekek és az óvodai dolgozók szinte mindenféle vírussal és egyéb betegségekkel való fertőzöttsége. 

Ezért kérem a kedves szülőket, hogy a fertőzések elkerülése érdekében csak egészséges gyermekek és felnőttek látogassák az óvodát. Ez mindannyiunk érdeke!

Továbbá, kérem, hogy a gyermekek érdekében a már jól  bevált reggeli érkezések során adjanak lehetőséget, főleg a nagycsoportos és középső korú gyermekeknek az önálló átöltözésre, mert nagy örömünkre, rengeteget fejlődtek ezen a téren a gyermekek! Dajkáink a továbbiakban is a folyosókon várják a reggel érkező gyermekeket. A folyosókon ha lehetséges továbbra is kerüljük a zsúfoltságot! Vigyázzunk egymásra!

A betegségek megszűnésével szeretnénk hamarosan nyílt napok formájában, fokozatosan visszatérni a covid előtti óvodai életünkhöz és a szülőkkel ismét kialakítani a jól működő személyes és együttműködő kapcsolatainkat.

Orosné Dávid Ildikó

Intézményvezető

Kép
Megosztás