Pereg

Mire van szükség az óvodás élet megkezdéséhez?

Az óvodával kezdődik a nevelési intézményekkel való együttműködés időszaka.

(Az első szülői értekezleten augusztus utolsó hetében, gyermekének óvodapedagógusai ismertetik a csoport szokásainak hagyományainak megfelelően a beszoktatás folyamatát. A gyermekek csoportba sorolása még nem végleges, augusztus 24-én a nevelőtestületi értekezleten kerül véglegesítésre. Minden óvodába jelentkező gyermek felvételre került a házirendben meghatározottak szerint.)

Hamarosan APÁK NAPJA

Hamarosan apák napja...

Ha a nyakukba vesznek, onnan ellátni az Óperencián túlra. Jó úgy elaludni, hogy ők olvassák az esti mesét. Megrögzött mókamesterek. Komoly tudósok. Amit nem tudnak megszerelni, azt nem lehet. Tőlük még a sárkányok is félnek...

Apák, nagyapák, őket ünnepeljük június 21-én vasárnap, június harmadik vasárnapján: Apák Napján.

Lepjétek meg őket egy közös élménnyel!!!!!!

 

Pedagógusnap 2020.

" A gyermeknevelés művészet, ugyan úgy mint egy kőből kibontani a benne lévő szobrot, vagy hegedűből előcsalni a muzsikát,...igazi hivatás, a jövőbe vetett hit legnemesebb formája".

Szerencsés vagyok, mert olyan pedagógusokkal dolgozhattam és dolgozhatok együtt, akikre példaként nézhetünk fel közvetlenségükért, emberségükért, szakmai tudásukért egyaránt.

Kedves Pedagógus társaim! Kedves Munkatársaim!

NYÁRI ÜGYELET - Szülői nyilatkozat

gyerekrajz

Kérem a nyári ügyeletet igénylő szülőket, hogy töltsék ki az óvoda honlapján www.lachaziovi.hu DOKUMENTUMOK fül alatt  található Nyári ügyelet - Szülői nyilatkozatot, és az óvodába érkezés első napján adják át a csoportban dolgozó kollégámnak.

Köszönettel: Orosné Dávid Ildikó intézményvezető

Új információk

Köszönöm minden szülőnek, hogy megértően, felelősen és együttműködve vettek részt az óvodás gyermekek otthoni elhelyezésének megoldásában. Az elmúlt hetekben segítséget adtunk az otthon töltött  idő hasznos, pedagógiailag megalapozott eltöltésére. Kicsit az óvodás létet próbáltuk meg az otthonokba eljuttatni. Reméljük sikerült!

Mivel a járványveszély mértéke érdemben csökken, óvodánk május 25-től visszatér a normális működési rendhez. Hamarosan további konkrét tájékoztatással jelentkezem.

Orosné Dávid Ildikó

Intézményvezető