TÁJÉKOZTATÓ SZÜLŐKNEK A FELÚJÍTÁS MIATTI KÖLTÖZÉSRŐL

 

Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzata és a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ megállapodása alapján a DOBÓ SÁNDOR ÓVODA peregi tagóvoda (2340Kiskunlacháza Dózsa György u. 260.) és a székhely óvoda (2340 Kiskunlacháza Vörösmarty u. 3.) épületének felújítása idejére az adott épületek óvodai csoportjai a Kiskunlacháza-Áporka Általános Iskola és EGYMI Gárdonyi úti épületének 1. emeleti 2, illetve 4 tantermében kerülnek elhelyezésre 2018. szeptember 3-tól.

Az óvodások a Gárdonyi úti hátsó nagykapun át az udvari hátsó ajtón keresztül közlekednek majd ebben az időszakban. Az iskolások a megszokott módon, a főbejáraton keresztül juthatnak az iskolaépületbe.

Az óvodai csoportok nevelési programjai és a tanítási órák zavartalansága érdekében munkánkat összehangoljuk mind a délelőtti mind a délutáni időszakokra. A tanévben a művészeti iskola foglalkozásait is biztosítjuk.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a reggeli és a délutáni időszakban az utcai parkolóban nagyobb forgalomra, zsúfoltságra számíthatnak. Kérjük megértésüket, köszönjük türelmüket.

Az óvodai felújítások várhatóan a következő év elejéig, de legkésőbb a 2018/2019-es tanév végéig tarthatnak.

A fenntartók megbízásából:

Orosné Dávid Ildikó
Óvodavezető
Hermanné Keresztes Györgyi
intézményvezető-helyettes

 

Kép
Megosztás