Polgármesteri és intézményvezetői tájékoztató a Búzavirág telephely óvodáról

TÁJÉKOZTATÓ A DOBÓ SÁNDOR ÓVODA B ÉPÜLETÉBE JÁRÓ GYERMEKEK SZÜLEI RÉSZÉRE

TISZTELT SZÜLŐK!

Ahogy már korábban is tájékoztattam Önöket, ez év őszén reményeink szerint megkezdődnek a Dobó Sándor Óvoda B épületének felújítási és bővítési munkálatai. Arról is kaptak információt, hogy a projekt időszakára a gyerekek a Gárdonyi utcai iskolaépületben kerülnek elhelyezésre.

Sajnálatos módon az előző tanév végén – melyről valószínűleg szintén sokan tudnak – elektromos tűzeset következett be az iskola épületében. A károk felmérése után a nyár közepén megkezdődtek a helyreállítási munkák, melyek belenyúlnak az őszi időszakba is.

A beruházás állásáról egyeztettem a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ, a Kiskunlacházi Általános Iskola igazgatójával, valamint Óvodavezető Asszonnyal is, és arra jutottunk, hogy a gyermekek biztonsága érdekében az óvodások csak szeptember 13-tól tudják használni a Gárdonyi iskolát. Ez azt jelenti, hogy szeptember 1. és 13. között továbbra is az óvoda B épületében várják a kicsiket az óvónők.

Kérem Önöket, hogy amennyiben lehetőségük van rá, a fenti időszakban tartsák otthon a gyerekeket. Akinél ez nem megoldható, természetesen az óvoda tudja fogadni az ovisokat, ezzel kapcsolatosan kérem keressék Orosné Dávid Ildikó óvodavezető asszonyt.

Megértésüket köszönöm!

dr. Répás József

polgármester

 

Kérem a kedves Szülőket, hogy a csoportban dolgozó óvodapedagógus kollégáimnak is jelezzenek.

Az újonnan induló MACI csoporttal találkozunk 08.23-án a szülői értekezleten és ott megbeszéljük az indulást.

Megértésüket köszönjük!

Orosné Dávid Ildikó intézményvezető

Épület
Csoport
Kép
Megosztás