Iskola kezdésssel kapcsolatos tájékoztató szülőknek

A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a hatodik életévét betölti, tankötelessé válik. Indokolt esetben a gyermek a szülő kérelmére és az Oktatási Hivatal ezt támogató döntése alapján további egy nevelési évig óvodai nevelésben vehet részt.

Figyelem! A gyermek 6. életévének betöltése után a tankötelezettség megkezdésének halasztását kizárólag egy alkalommal és egy nevelési évre lehet kérelmezni. Legkésőbb a gyermek 7. életévének augusztus 31-éig történő betöltése után kezdődő tanévben a gyermek meg kell kezdje tankötelezettségének teljesítését.

Maszk használat elrendelése

Tekintettel a koronavírus járvány ismét gyorsuló terjedésére, kérem, hogy intézményünk valamennyi épületében, hivatalos ügyintézés során maszkot és kézfertőtlenítőt használjanak az óvodai épületekbe való belépéskor.

Az irodai és egyéb óvodai helyiségekben az óvodatitkáron vagy óvodai alkalmazotton kívül egyszerre csak egy ügyfél/szülő tartózkodjon.

Az óvoda épületeibe a reggeli érkezéskor és délutáni hazamenetelkor továbbra is a bejárati ajtóban vesszük át és adjuk át a gyermekeket a szülőknek.

Megértésüket köszönöm!

Orosné Dávid Ildikó

Ételigénylés és hiányzás jelentés az óvodatitkár felé 2021.10.11-től
davidildi 2021. 10. 11., h – 10:45

Tisztelt Szülők!

Az óvoda felé, az étkezés és hiányzás jelentést a mai naptól egyik épületünkben sem az óvodapedagógus kollégáimnak jelezzék,  hanem kérem, hogy Kovács Judit óvodatitkárnak jelentsék.

Elérhetőségek:

E-mail: eteligenyles [at] lachaziovi.hu

Telefon: +36 20 569 70 31

Köszönettel: Orosné Dávid Ildikó intézményvezető