Online ISKOLAI és ÓVODAI szülői értekezlet

2021. február 11-én csütörtökön 17 órakor ONLINE formában tarjuk az iskolába menő gyermekek szülei számára közös iskolai-óvodai tájékoztató szülői értekezletünket.

Óvodapedagógus kollégáim minden szülőnek elfogják küldeni a belépési kódot, mellyel lehetővé válik a szülői értekezletre való kapcsolódás. Kérem a kedves szülőket, hogy e-mail címüket ha eddig nem tették meg adják meg gyermekük óvodapedagógusának.

Orosné Dávid Ildikó

Intézményvezető

 

Félévi értékelések - Fogadó órák

A járványügyi helyzet miatt a félévi szülői értekezletek és fogadó órák online térben lesznek megtartva.

Minden szülő az óvodai csoport óvodapedagógusaitól fog tájékoztatást kapni zárt csoporton keresztül, a szülői értekezlet témáival és a fogadó órák lebonyolításával kapcsolatban. Intézményünk gyógypedagógusa is folyamatosan és szükségszerűen tart fogadó órát online formában.

Ovi farsang időpontjai

Február 12. péntek - Peregi tagóvoda

Február 15. hétfő - Székhely óvoda

Február 19. péntek - Telephely óvoda

Házi süteményt nem fogadhatunk el, de minden mással támogatni lehet a csoportokat. (lufi, farsangi dekoráció)

A csoportokba átjárás idén nem megengedett, zártkörű rendezvény, minden óvodás a saját csoportjában mulatozik!

Ötletes, de praktikus, ovis gyermekeknek megfelelő, egyszerű jelmezeket javaslunk, melyben jól érezhetik magukat a gyerekek a délelőtt folyamán! A jókedvről kollégáim gondoskodnak!

Folyamatos érkezés az oviba

A hideg, téli idő és a reggeli várakozások megszüntetése érdekében, a peregi tagóvodában is reggelente folyamatosan fogadjuk óvodásainkat. A csengő használatával tudnak jelezni a szülők, ha szükséges. A gyerekek délutáni hazaadásakor viszont kérjük a szülők további megértő várakozását. Együttműködésüket köszönjük.

Orosné Dávid Ildikó intézményvezető