Ovis olimpia

2010. április 1-én 10 órától a Kiskunlacháza–Áporka Óvodai Társulás minden óvodása – majdnem 400 gyermek –, dolgozói – óvodapedagógusok és dajkák –, valamint az érdeklődő szülők vették birtokba az új tornacsarnokot.

Elkezdődött az első ovis olimpia.
A tornacsarnok átadásakor óvodavezetőként egyből az óvodáskorú gyerekek mozgásának kielégítése és fejlesztése jutott eszembe. Milyen nagyszerű, hogy az ovisoknak is lehetőségük lesz használni ezt a szép tornacsarnokot! Az eseményt Vadász Éva, Horváthné Dobai Marika és Majtényiné Köő Katalin óvodapedagógusok szervezték. Nevelőtestületünk úgy döntött , hogy első alkalommal mind a 15 csoport gyermekei együtt , egyszerre vegyenek részt a közös mozgásban.

Az ovis olimpia programja:
▶ a peregi óvoda nagycsoportosainak bemutatója – felkészítő pedagógusok: Jaksáné Kiss Erzsébet és Szabóné Markó Katalin;
▶ közös bemelegítés zenére – GYEROBIK –, vezett e Orosné Dávid Ildikó óvodavezető;
▶ csoportonkénti játékos mozgások – vezett ék a csoportok pedagógusai;
▶ a Búzavirág Óvoda Napocska csoportjának bemutatója – felkészítő óvodapedagógusok: Megyeriné Grózinger Rózsa és Nagyné Szecsei Monika.
A rendezvény lebonyolításában nyújtott segítségéért köszönetemet szeretném kifejezni a tornacsarnok valamennyi dolgozójának, Breznyán Istvánnak, a kedves szülőknek és minden óvodai dolgozónak.

Szeretnénk hagyományt teremteni, jövőre ismét megrendezni az ovis olimpiát, ahol jókedvvel és vidáman mozoghatunk együtt , kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek.

Jövőre veletek ugyanitt !

Képek a galériában láthatók.

Orosné Dávid Ildikó
óvodavezető