Beiratkozás a Mesevár bölcsődébe_2023

HIRDETMÉNY a 2023/2024 bölcsődei beiratkozás tárgyában

A bölcsődei ellátásról, a gyermekek felvételének rendjéről, a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény paragrafusai (41.§-43.§) rendelkeznek.

A bölcsődei beiratkozás időpontja személyesen: 2023. május 2-3-4-én 12.30 – 16 óra

A beiratkozás online felületen a bolcsi [at] lachaziovi.hu címen is történhet, május 4-ig.

A bölcsődei előjelentkezéshez szükséges dokumentumok:

A bölcsődei ellátás igénybevétele általában önkéntes (ha a Gyvt.  másként nem rendelkezik), az ellátás nyújtása az igénylő szülő/törvényes képviselő kérelmére történik.

A bölcsődei ellátást elsősorban azok a szülők kérhetik, akik:
– munkavégzésük, betegségük
– munkaerő piaci részvételüket elősegítő program, képzés vagy egyéb ok miatt gyermekük napközbeni ellátásáról nem tudnak gondoskodni.

A bölcsődei felvételi kérelmek elbírálása NEM a jelentkezések sorrendjében történik. A felvétel a szabad férőhelyek függvényében kerül elbírálásra. ​A jelentkezések várólistára kerülnek.

A felvételi elbírálásnál előnyben részesül az a gyermek, akinek szülője munkavégzés miatt kéri a gyermek felvételét, továbbá a bölcsőde felvételi körzetébe tartozik. A felvétel elbírálásáról az intézményvezető dönt. A jelentkezéssel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel kérem, hívják a + 36 70 669 3382 telefonszámot, illetve írjanak a bolcsi [at] lachaziovi.hu címre.

Kiskunlacháza, 2023. március 27.

 

 

Kép
Megosztás