Bölcsődei INFORMÁCIÓK

Örömmel köszöntöm és tájékoztatom Önöket, hogy a Mesevár Bölcsőde november hónaptól saját e-mail és telefonos elérhetőségein tudja fogadni és értesíteni a kedves szülőket a bölcsődével kapcsolatos valamennyi fontos információkról.

E-mail cím: bolcsi [at] lachaziovi.hu

Telefon: +36 70  669 33 82

ADATKÉRÉS

A Kiskunlacházi Konyhán 2022.december 1-től új online élelmezési szoftver kerül bevezetésre, melyhez kérjük a szülőket, hogy az alábbi adatokat küldjék meg a Központi Konyha alábbi elérhetőségére: kozpontikonyhakkl [at] gmail.com

  • az étkező gyermek(ek) neve, csoportja 
  • a szülő e-mail címe
  • a szülő nyilatkozata arról, hogy hozzájárul a gyermeke és saját adatainak felhasználásához a Kiskunlacházi Konyha gyermek étkeztetésével kapcsolatosan.

 

Autómentes Nap 2022. ősz

AUTÓMENTES NAP

Óvodánkban folytatódik a tavasszal nagy sikerrel lezajlott esemény a környezetvédelem jegyében, melyhez csatlakoztak az Általános Iskola pedagógusai és diákjai, a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, a Központi Konyha, a Művelődési Központ és a Polgármesteri Hivatal munkatársai.

Tájékoztatás az iskolakezdés halasztásával (óvodába maradás) és a hat éves kor előtti iskolakezdéssel kapcsolatban

Az Oktatási Hivatal a szülő kérelmére engedélyezheti, hogy egy tanköteles korba lépő (augusztus 31-ig a 6. életévét betöltő) gyermek még egy nevelési évig óvodai nevelésben részesüljön.

Ugyanígy az Oktatási Hivatal engedélye szükséges ahhoz, hogy egy gyermek hatéves kora betöltése előtt kezdhesse meg iskolai tanulmányait.

A szülő a Hivatal döntésének közlése után nem változtathatja meg a szándékát.

Az iskolakezdés halasztását legfeljebb egy alkalommal (egy nevelési évre) lehet kérni.

Étkezési igénylő lapok leadása a Központi Konyhának

Kedves Szülők!

A KÖZPONTI KONYHA összesíti az étkezési igények bejelentését.

Kérjük az óvodás szülőket, hogy aki még nem adta le az étkezés igénylő lapot, mely a 2022/2023-as nevelési évre szól, az töltse ki és adja le a központi konyhán személyesen vagy a központi konyha elérhetőségén: kozpontikonyhakkl [at] gmail.com