Óvoda nyitás_2021.04.19-től

Április 19. hétfőtől járhatnak újra a gyerekek óvodába, iskolába. Szombaton hivatalosan is megjelent a Magyar Közlönyben.

Kérem a szülőket, hogy az óvodai zárt csoportokon keresztül CSÜTÖRTÖKIG (04.15.) jelezzék gyermekük óvodapedagógusainak az étkezések lejelentése érdekében, hogy igénylik vagy nem igénylik az óvodát 04.19-től.

2021. 04. 19-től mind a három óvodai épületünkben  nyitunk, minden óvodásukat a saját óvodai csoportjába várják vissza óvodapedagógusaink és dajkáink. Logopédus kollégánk is elkezdi az épületekben történő fejlesztő munkáját. Az online módon történő logopédiai fejlesztés folytatását kérem egyeztessék logopédus kollégámmal, beszéljék meg.

A gyermek óvodába járásáról a szülő dönt.

Aki szeretné hozni gyermekét óvodába az feltétlenül jelezze gyermeke óvodapedagógusának igényét csütörtökig (04.15.) a tízórai, ebéd és uzsonna lejelentése miatt. Az ételszállítás 04.19-től megszűnik.

Aki nem szeretné óvodába hozni gyermekét a szokásos módon óvodánk honlapján www.lachaziovi.hu a dokumentumok menüben a távolmaradás engedélyezése dokumentum kitöltésével kérheti gyermeke távolmaradásának engedélyezését az óvodavezetőtől. A kérelmet az ovodavezeto@lachaziovi. hu e-mail címre kell elküldeni, a távolmaradás engedélyezése után a gyermek óvodából való hiányzása természetesen ilyen esetben igazolt.

Orosné Dávid Ildikó intézményvezető

 

Kép
Megosztás