Pillangó csoport

A magyar gyermekvédelmi rendszer működése az online környezetben történő gyermekveszélyeztetés tükrében

A gyermekek védelmét szolgáló fentebb bemutatott rendszerben dolgozó gyermekjóléti és gyermekvédelmi szakemberek, a gyermekvédelmi észlelő- és jelzőrendszer tagjai és a szülők/gyámok valamennyien találkozhatnak a gyermekek online térben való veszélyeztetettségével, melynek észlelése esetén jelzési kötelezettségük áll fenn.

Tájékoztatás az óvodai ivóvíz minőségéről

dpmvTájékoztatásként szeretném felhívni a figyelemet a DPMV közleményére, településünk  ivóvíz minőségének vizsgálatáról. A minőség romlást egy számítógépes programváltás okozta, mely átmeneti jellegű. A rendszer mosatása folyamatban van, a település egyes részein már eredményre vezetett. Ez fog történni a község teljes területén.
A vízminőség vizsgálata tegnapi nap folyamán megtörtént, egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz.

 

Őszi kirándulásunk Kecskemétre

agyagozásKecskemétre kirándultunk a Szórakaténusz Játékmúzeumba. A kiállított játékok megtekintése után, agyagfoglalkozáson vettünk részt. Az agyagból nyomatos és saját jellel ellátott érmét, majd egy aprócska sündisznócskát készíthetett minden ügyes kezecske. A foglalkozás befejeztével elmentünk a Planetárium csillagos égbolt színházába, ahol nappal és zuhogó esőben is megcsodálhattuk az éjszakai csillagos égboltot! 

Fényképész az óvodában

Óvodai fényképek készítése épületenként a következő időpontokban: 

2012. november 7-8. Peregi óvoda

2012. november 9. Áporkai óvoda

2012. november 12-13. Búzavirág óvoda "A" épület

2012. november 14-15. Búzavirág óvoda "B" épület