HIRDETMÉNY a bölcsődei felvételi előjegyzésről

HIRDETMÉNY

a 2022/2023. nevelési évre történő bölcsődei felvételi előjegyzésre

A kiskunlacházi bölcsőde előreláthatólag 2022. szeptember 1-től fogadja majd a gyermekeket.

Ezért a bölcsődei előjelentkezéshez szükséges dokumentumokat kitöltve a Dobó Sándor Óvoda székhely épületében  (2340 Kiskunlacháza Vörösmarty u. 3.)   2022. május 9-10-11-én lehet személyesen leadni, illetve az ovodavezeto [at] lachaziovi.hu ()  e-mail címre küldeni, május 11-ig.

A bölcsődei előjelentkezéshez szükséges dokumentumok:

A bölcsődei ellátásra, valamint a gyermekek felvételének rendjére vonatkozóan a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló, 1997. évi XXXI. törvény (továbbiakban: Gyvt.) 41. § – 43. §-i az irányadók.

A bölcsődei ellátás igénybevétele általában önkéntes (ha a Gyvt.  másként nem rendelkezik), az ellátás nyújtása az igénylő szülő/törvényes képviselő kérelmére történik.

A bölcsődei ellátást elsősorban azok a szülők kérhetik, akik:
– munkavégzésük, betegségük
– munkaerő piaci részvételüket elősegítő program, képzés vagy egyéb ok miatt gyermekük napközbeni ellátásáról nem tudnak gondoskodni.

A bölcsődei felvételi kérelmek elbírálása NEM a jelentkezések sorrendjében történik. A felvétel a szabad férőhelyek függvényében kerül elbírálásra. ​A jelentkezések várólistára kerülnek.

A felvételi elbírálásnál előnyben részesül az a gyermek, akinek szülője munkavégzés miatt kéri a gyermek felvételét, továbbá a bölcsőde felvételi körzetébe tartozik. A felvétel elbírálásáról az intézményvezető dönt. A jelentkezéssel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel kérem, hívják a + 36 20 422 98 81 telefonszámot, illetve írjanak az ovodavezeto [at] lachaziovi.hu () e-mail címre.

Kiskunlacháza, 2022. április 4.

Dr. Répás József

Polgármester

Kép
Megosztás